Gestart in de fitnesswereld, wilde ik dichter bij de klanten staan, meer progressie maken in de doelstellingen die werden gesteld en zelf meer voldoening in mijn werk vinden. Daarom besloot ik , 15 jaar geleden, uitsluitend als personal trainer te werken. Ik werkte 7 jaar als personal trainer in de praktijk van Lieven Maesschalck waar ik een hoop ervaring op hoog niveau opdeed. In 2012 startte ik mijn eigen praktijk op 2 locaties: Antwerpen centrum en Schilde. Lees meer.

Door de wijze waarop ikzelf door Danny Stevens werd getraind en begeleid was mijn interesse hiervoor gewekt en wilde ik zelf ook mensen sterker, sneller en beter maken. Ik verdiepte me in het coachen sinds een 8 tal jaar train en coach ik atleten op dezelfde intensieve wijze.

Zelf ben ik nog steeds semi professioneel actief als atleet en rij ik MTB marathons en ultra marathons met zowel nationaal als internationaal verschillende podia.

Als trainer A ski├źn werk ik in de drukke perioden van de wintersportmaanden in Tux, Oostenrijk voor de skischool Tux-3000.